NASTAVAK PREDSTAVE U NSRS, DODIK VUKANOVIĆU: Ti si jedna obična luda. Pomagao sam ti da se ideš liječiti! (VIDEO)

Nezapamćeno burna sjednica NSRS-a na kojoj je u noćnim satima primljen k znanju Program reformi za NATO u konačnici je rezultirala i ispadom lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.Dodik je na kraju zasjedanja u potpunosti izgubio živce vidno iznerviran provokacijama mladog opozicioniara iz SDS-a Nebojše Vukanovića.

“Ne znam kako da se oslobodim vas budala. Jel to tražiš? Konju jedan!”, uzvikivao je Dodik obraćajući se Vukanoviću.

Nakon što ga je predsjednik NSRS-a Nedeljko Čubrilović opomenuo Dodik mu je rekao “ma hajde bježi, šta ti mene moliš, što nisi prekidao kada je bilo vrijeme”. Pri tome je Dodik slomio i jedan od mikrofona za govornicom.

Dodik se ranije osvrnuo na istup zastupnika SDS-a Nebojše Vukanovića kojeg je nazvao “šizofrenikom” i ustvrdio kako ne bi dobio ljekarsko uvjerenje.

“Ti si jedna obična luda. Pomagao sam mu da se ide liječiti. Išao se liječiti, čovječe. On sigurno ne bi dobio ljekarsko uvjerenje”, kazao je Dodik.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač (SNSD) udario je prethodno poslanika Draška Stanivukovića (PDP) nakon prepirke u vezi sa zastavicama NATO-a u sali Skupštine.

Klix.ba/Preokret, Foto: Happy.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top