IZBODEN NOŽEM: Srbin s Kosova teško povređen u sukobu s komšijom Albancem

Srbin iz sela Cernica kod Gnjilana Staniša Jovanović (52) teško je povređen u ponedeljak popodne oko 17 časova kada ga je komšija Albanac napao nožem, objavio je portal Kossev.

Jovanović je zadobio pet ubodnih rana na leđima, rekao je Zoran Stojković iz Biroa Kancelarije za Kosovo i Metohiju. On je posle napada prebačen u bolnicu u Pasjanu, zatim u bolnički centar u Gnjilanu, a na kraju za Prištinu. Kako prenosi Kossev, Jovanović se nalazi van životne opasnosti.

Stojković je dodao da je Jovanoviću komšija Albanac, sa kojim je od ranije bio u lošim odnosima, zakucao na vrata, a čim je otvorio došlo je do sukoba.

“Čim je otvorio vrata došlo je do sukoba i Staniša Jovanović je zadobio pet uboda u leđa. Napadač je odmah pobegao, a Jovanovićeva supruga je brzo pozvala u pomoć komšije koje su ga prevezle u bolnicu”, preneo je Kosovo onlajn.

Napadač je muškarac mlađih godina i od ranije je poznat policiji. Za njim se trenutno traga, kazao je portparol Kosovske policije za region Gnjilane, Ismet Hašani.

Izvor: N1/Kossev Foto: Youtube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top