TV DUEL KANDIDATA Milanović: Vučić je ratni kabadahija, neću ga zvati na inauguraciju!

Bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović rekao je u televizijskom duelu sa aktuelnom predsednicom države Kolindom Grabar Kitarović da predsednika Srbije Aleksandra Vučića nikada nije zvao da poseti Hrvatsku, niti bi to uradio prilikom inauguracije, ali je dodao da bi “sa ljudima iz Srbije trebalo raditi”.

U duelu kandidata koji će učestvovati u drugom krugu predsedničkih izbora Milanović je rekao da sa Srbijiom treba raditi, a “ne grliti se, pa onda rigati vatru”.

Na pitanje voditelja da li misli da Srbiji treba blokirati na evropskom putu, Milanović je odgovorio odrečno.

“Ne mislim, ali Srbija ima nesreću da je vodi jedan ratni kabadahija. Taj čovek je vodi u ime beogradske čaršije, ali to nije srpska država i narod. Ja u Srbiji vidim partnera, tu rade hrvatske firme”, kazao je Milanović.

Grabar Kitarović mu je odgovorila da “ne riga vatru” i da je poručila da nema novog susreta sa Vučićem dok ne ispuni obećanje o pronalasku nestalih.

“Jasno sam rekla da neće biti sastanka dok se to ne reši, ali nikada nisam ponižavala Vučića”, kazala je predsednica Hrvatske.

Milanović joj je poručio da je njenom zaslugom Vučić u Hrvatskoj “pravio cirkus”.

“Ja sa Vučićem mogu pričati o nestalima, ali vreme ide, posao se vrti. Baviću se nestalima, ali i poslom”, kazao je Milanović.

Izvor: N1 Foto: RTL/Youtube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top