DUŠKO KNEŽEVIĆ OTKRIVA MILOVE RAČUNE: Najbolje da spakuje kofere, napusti Crnu Goru i ne dozvoli da krv padne

„Na tragu smo kastodi računa Mila Đukanovića, čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti i verujte, kad to objavim, to će biti politički zemljotres“, otkrio je Duško Knežević, predsjednik „Atlas Grupe“, a prenosi „Borba“.

„Crna Gora je predmet interesovanja svih, u zemlji, inostranstvu i u regionu, i čini mi se da nikada nismo bili bliži Đukanovićevom kraju“, rekao je Knežević.

„Definitivno imamo pola Crne Gore na ulicama, ako to nije dovoljno da vlast ode i da shvati da oni 30 godina kradu i eksploatišu, prave od Crne Gore jednu rupu Balkana koja ne služi za primer nikome, onda je jasno da su izgubili kompas“.

„Mislim da je Crkva i pitanje Crkve dosta osetljivo u Crnoj Gori, da je Mitropolija jedan od stubova bića i opstanka crnogorskog naroda. I svi ti protesti koji se dešavaju, mislim da je to spontano, mislim da je to narod koji ne želi više na vlasti režim Mila Đukanovića i mislim da je sa tim svih dešavanjima Crna Gora blizu nekih promena. Promena nema bez nove tehničke vlade, ne mogu promene biti bez političkih završnica. Ono što sam ja rekao Đukanoviću, sada mu ponavljam. Najbolje da spakuje kofere i da napusti Crnu Goru i da ne dozvoli da krv padne u Crnoj Gori“, rekao je on.

IZVOR: Sputniknews FOTO: Atlas grupa

1 thought on “DUŠKO KNEŽEVIĆ OTKRIVA MILOVE RAČUNE: Najbolje da spakuje kofere, napusti Crnu Goru i ne dozvoli da krv padne”

  1. Aaaaaa, nema on gde da ode, njemu treba da se sudi za VELEIZDAJU, isto kao i Vucicu, nece to tako da moze! Drugo, treba da vrate sve pokradeno (milijarde evra su u pitanju), s onda obojica brace po pogani, podmuklosti i lopovluka da im narod sudi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top