INTERVJU, TEREZA KESOVIJA: Nastupiću sa za Antivalentinovo sa Let 3, u haljini, bez brkova

Prošle je godine velikim koncertom i dokumentarnim filmom obilježila 60 godina glazbene karijere, a na početku ove godine sve je iznenadila duetom s grupom Let 3 i obradom njihove stare pjesme “Sam u vodi”. Nakon tog iskustva Prlja iz benda Let 3 je za nju rekao: “Ta žena je zemljotres!”

“Mrle i Prlja su mi simpatični od početka, pratim ih dugo. To što oni rade je odraz jednog bunta. Kada im je predložena suradnja bili su presretni, Prlja je rekao – Meni su se gaće tresle kada sam vidio Terezu u studiju, a kada je slušao snimku rekao je da je četiri puta zaplakao”, rekla je Tereza Kesovija u emisiji Pressing.

Na pitanje na koji je način ona bila rokerica i buntovnica, rekla je da ne želi izvlačiti te priče iz svoje prošlosti.

“Na puno načina, ne bih se željela ni prisjećati svih svojih izleta iz moje ravnoteže. Prije svega me glazbenici pamte po tome što bi suradnja počela tiho, ali bi uglavnom završila burno, jer jako vodim računa o dinamici, perfekcionist sam, tražim ono što moram tražiti i kao glazbenik s Akademijom imam pravo tražiti. Često imam posla s ljudima koji su glazbeno nadareni, i uvijek im kažem – ako sami ne vjerujete u ono u što želite druge uvjeriti, nemate uspjeha”, rekla je Kesovija. 

Na ovogodišnjem Antivalentinovu nastupa uz Let 3.

“Nastupamo na Antivalentinovu – u 1 sat u noći. Očekujem reakciju koja se da naslutiti po svim komentarima. Što se tiče mog stajlinga, Mrle je rekao da budem baš ja, u dugoj haljini i bez brkova. Taj će nastup biti snimljen i on će biti spot”, rekla je Kesovija.

Ima još puno toga što bih željela reći

“Da počnem mirovati to bi bio početak mog kraja. Na trenutak mi dođe da pomislim kako bi bilo lijepo da imam nešto manje godina, jer imam još puno toga što želim reći”, rekla je Kesovija, te dodala kako je za uspjeh potrebno imati više od talenta.

“Imala sam neki vražji talent, ali uz njega potreban je rad, a uz njega i još više sreće. Meni su se nekako poklopile sve te tri stvari. Imala sam dovoljno sreće”, rekla je Kesovija.

Pogledajte cijeli video gostovanja proslavljene pjevačice.

Izvor/Foto: N1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top