OBRT U SLUČAJU “NESTALOG” KUVARA: Dejan Markus uhapšen u Sloveniji zbog šverca droge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.

Kako saznaje Jutarnji.hr, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju.

U automobilu je imao pravi mali “bingo”, koji su otkrili slovenački policajci u pretresu vozila.

BEOGRAĐANIN NESTAO U ZAGREBU: Poznatom kuvaru Dejanu Markusu izgubio se svaki trag

Iz pouzdanih izvora “Jutarnji.hr” saznaje da je Markus prevozio tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su prilikom pretresa.

Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

“Da li je drogu u Sloveniju uneo iz Hrvatske, pa ju je nameravao dati nekom dileru ili krajnjim korisnicima, nije poznato. Takođe, nepoznato je odakle mu droga i da li je imao saučesnike”, piše ovaj list.

Njegova sestra ne može doći sebi od šoka jer je vest o bratovu hapšenju saznala iz medija.

“Uhapšen sa drogom? Ne mogu da verujem da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on i ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je zaista pritvoren, ne mogu verovati da bi bio toliko bezosećajan da nije obavestio svoju porodicu. Ne znam šta da mislim, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo”, rekla je Markusova sestra za Jutarnji.hr.

Izvor: Jutarnji Foto: Privatna arhiva

Share.

Leave A Reply