UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA POSTALA ČLAN SNS: Milena sa naprednjacima, veruje u Vučićevu borbu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milena Popović, nevenčana supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koji je 2018. ubijen u Kosovskoj Mitrovici, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci, objavio je na Tviteru direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

“Danas je naša stranka postala bogatija za osobu neviđene energije, istrajnosti, požrtvovanja za svoju porodicu i Srbiju! Sa novim licima, novom snagom i Aleksandrom Vučićem na čelu nastavićemo zajedno da dižemo Srbiju sa kolena! Milena Ivanović, dobro došla u SNS”, napisao je Đurić na Tviteru.

Ona je rekla da je dugo razmišljala i konačno presekla, a loše komentare koji su se odmah pojavili je očekivala i na njih neće reagovati. – Na loše komentare sam davno oguglala i nisu me slomili. Znam da će oni krenuti, ali sam odlučila da vodim život onako kako sama želim i kako meni odgovara. Posle dužeg vremena, donela sam odluku da postanem član SNS i da predsedniku Aleksandru Vučiću pružim podršku u njegovoj politici i borbi – kaže Olievrova udovica. 

Posebno su je, dodaje, na tu odluku naveli sve učestaliji napadi na Vučića i na njegov rad, ali i na porodicu. 

– Daću svoj maksimum, verujem u njegovu politiku i njegovu borbu. Aktivno ću učestvovati u stranci i u kamapanji – kaže Milena Popović.

Na pitanje kako bi pokojni Oliver na ovo reagovao, ona odgovara: 

Што га више нападате, више је нас који му верујемо. Од данас и званично члан Српске напредне странке као подршка Александру Вучићу. 🇷🇸

Geplaatst door Milena Bogdan op Donderdag 20 februari 2020

– Oliver je verovao u mene, video me je i kao nekoga ko može potencijalno da se bavi politkom. Pričali smo o tome u više navrata dok je bio živ. On bi podržao svaku moju odluku, ali pošto nije tu, ja moram da odlučujem sama – kaže ona.

Kada je reč o potencijalnim političkim funkcijama u budućnosti, o poslaničkim mestima, na primer, ona kaže da je sve moguće. 

– Sve ću dogovarati sa Aleksandrom Vučićem, ali sve u skladu sa time kako se ja budem pokazala. Ako se budem pokazala kao vredna i kvalitetna, sve je moguće – zaključuje nova članica SNS.

Lider GI SDP Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine ispred stranačkih prostorija u Kosovskoj Mitrovici.

Na Kosovu je šestoro osoba optuženo da su učestvovali u ubistvu Ivanovića kao deo organizovane kriminalne grupe koju navodno vode Milan Radoičić i Zvonko Veselinović, koji se nalaze u bekstvu.

Izvor: N1/Kurir Foto: Facebook

Share.

Leave A Reply