HRVATSKI NAUČNIK TVRDI DA IMA REŠENJE ZA KORONU: Nisam lud, u pravu sam, morate ovlažiti vazduh da bi pobedili virus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hrvatski znanstvenik, molekularni biolog i direktor Projekta ljudskog glikoma dr. Gordan Lauc oglasio se na Facebooku.

Ono što vičem tjednima upravo je objavljeno u vrlo uglednom časopisu”, napisao je.

Njegov post čitajte u nastavku….

“Koliko pišem o ovome već i moji prijatelji misle da sam prolupao. No nisam prolupao, u pravu sam, a nitko odgovoran me ne doživljava…Ono što vičem tjedima upravo je objavljeno u vrlo uglednom časopisu.

U grijanim prostorima vlaga je vrlo niska što inaktivira mukoznu barijeru i potiče transmisiju virusa.

Nakon objave u ovakvom časopisu to se smatra znanstvenom istinom. https://www.annualreviews.org/doi/abs/10.1146/annurev-virology-012420-022445

Bilo koja odgovorna osoba koja ne osigura barem 40% vlage u bolnicama, uredima i sl. bit će kriva za brojne nepotrebne zaraze i posljedično smrti. Ravnatelji, direktori, ne želite imati tuđe živote na svojoj savjesti.

Mediji, molim vas da ovo prenesete i prisilite odgovorne da ovlaživanje zraka uvedu u službene smjernice.

Premijeru Plenković i Ministre Beroš, predsjedavate Europskom Unijom u kritičnom trenutku… Molim upozorite svoje kolege da na vrlo jednostavan način transmisiju COVID-19 mogu značajno smanjiti. Možda čak prepoloviti.

Ovo više nije jedan ludi znanstvenik koji trkelja po medijima. Ovo je znanstvena istina koja je javno objavljena i ne postupanje u skladu s njom nosi osobnu odgovornost za posljedice.

Sve što trebate napraviti je ovlažiti zrak, a to je tako lako. Imate sve u filmiću koji sam snimio pred više od dva tjedna, poručuje na kraju Gordan Lauc, i dodaje link za njegov “filmić”:

https://my.glycanage.com/article/fighting-viruses-with-glycans“.

Izvor/Foto: N1

Share.

Leave A Reply