“ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI”: Skoro pola miliona Amerikanaca traži istragu protiv Bila Gejtsa

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde.

Peticiju, koja je objavljena na sajtu Bele kuće „Mi ljudi“, do sada je potpisalo 431.245 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bele kuće.

BELEŠKE BILA GEJTSA: Ne zaboravite, ništa u istoriji nije sačuvalo ljudske živote kao vakcine!

Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

„Dok posmatramo događaje oko pandemije ‘Kovid-19’, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica pre proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je ‘Događaj 201’, a drugi ‘Svetske vojne igre’, a oba su se održala u Vuhanu“, piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije „Bil i Melinda Gejts“ se potom kaže da „od tada kreće pritisak širom sveta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi“.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bil Gejts.

“Bil Gejts je javno izrazio interesovanje za „smanjenje rasta populacije“ za 10-15 odsto vakcinacijom. Gates, UNICEF i SZO već su zvanično optuženi da sterilišu kenijsku decu upotrebom skrivenog antigena HCG u vakcinama protiv tetanusa. Kongres i sva druga upravljačka tela napuštaju dužnost dok se ne završi temeljna i javna istraga”, piše u peticiji.

Peticija je pokrenuta 10. aprila, i u roku od nekoliko dana je ispunila svrhu a to je prikupljanje više od 100.000 potpisa kako bi je Bela kuća uzela u razmatranje u roku od 60 dana.

Izvor: Sputnjik Foto: Gatesnotes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top