SVE TRAMPOVE ŽENE: Život ga je mazio zečicama i manekenkama

Donald Tramp oduvek je bio prilično intrigantna ličnost, sklon skandalima i kontroverznom ponašanju, što je Amerika budno pratila, no s predsedničkom pozicijom interesovanje za njega poprimilo je svetske razmere.

Za njegov nešto bolji imidž u javnosti pobirnula se sadašnja supruga Melanija, koju je narod zavoleo zbog elegancije i smirenosti, no pre lepe Slovenke krevet američkog predsednika grejale su brojne druge dame…

Čini se da je sadašnja gospođa Tramp prihvatila svog muža takvog kakvog jeste – kao velikog hvalisavca koji se nije ustručavao da priča o svojim ljubavnim avanturama.

Pa hajde da upoznamo sve te Trampove žene, devojke i ljubavnice koje su prethodile Melaniji, a za koje je javnost čula…

Ivana Tramp

Prva Donaldova supruga bila je Ivana Tramp, Čehinja koja se probijala u vodama modelinga, a sa kojom je uplovio u bračnu luku 1977. Zajedno su dobili troje dece – ćerku Ivanku i sinove Donalda juniora i Erika. Američki predsednik je umeo da kaže da je Ivana “prava žena jer je strpljiva i poslušna”, no njihovom braku je uprkos njenoj trpeljivosti navodno presudilo njegovo švrljanje.

PRVI BRAK, TROJE DECE: Donald i Ivana Tramp

Donald je okončao brak sa Ivanom posle 15 godinazbog žene sa kojom je navodno bio u vezi i ranije -Marlom Mejpls.

Marla Mejpls

Donald se sa gore pomenutom Marlom oženio ubrzo nakon razvoda, a šuška se da je par bio u tajnoj vezi godinama pre toga. U braku su proveli sedam godina, a dobili su i ćerku Tifani.

SEDAM GODINA: Tramp sa Marlom Mejpls

Zanimljivo je da je Tifani uvek nazivana “osobom sa B liste Trampovih”, a o njenom specifičnom odnosu sa ocem se često piše.

En Nikol Smit

Čuvena je i romansa između Donalda i En Nikol Smit, Playboy modela, koja ga je navodno ostavila kako bi se udala za vremešnog naftnog tajkuna.

Nakon njene smrti 2007. godine Donald je rekao da je “imala najbolje telo, kosu i lice, ali da je bila lepa samo dok ne progovori”.

Sandi Tejlor

Sredinom 90-ih manekenka i glumica Sandi Tejlor izašla je na nekoliko sastanaka sa Trampom, o čemu je i sama pričala pre nekoliko godina.

Sandi je istakla da je bio savršen u krevetu, te da je najbolji odnos ikada imala s njim, a dodala je i da je bila veoma tužna kada su prestali da se viđaju.

Stormi Danijels

Ova porno glumica i producentkinja sama je iznela u medije da se viđala sa Trampom, te da su imali intimne odnose, a zanimljivo je da ju je Tramp tužio za klevetu.

KASNIJE SU JE MEDIJI KORISTILI DA MU ZAGORČAJU ŽIVOT: Stormi Danijels

Sudski proces završio se u njegovu korist, kada je Stormi morala da mu isplati više od 200 hiljada dolara. Ona je detalje o svom odnosu sa sadašnjim predsednikom SAD opisala i u knjizi “Potpuno razotkrivanje”, gde je između ostalog rekla da je “to bio najlošiji seks koji je imala u životu”.

Kara Jang

Tramp se sa manekenkom Karom Jang zabavljao od 2001. do 2003. godine, a dobro upućeni izvori tvrde da je jedina žena kojom je želeo da se oženi nakon razvoda od Marle. Doživljavao ju je ozbiljno i puno vremena provodio sa njom, ali je ona navodno izbegavala takvo obavezivanje zbog činjenice da je imala sina iz prethodnog braka.

MELANIJINA RIVALKA: Manekenka Kara Jang bila dve godine u vezi sa Trampom

Zanimljivo je da je upravo Kara poznata kao najveća Melanijina rivalka, s obzirom da su se obe viđale s njim u isto vreme, ali da je ova brineta bila “glavna” Trampova devojka, a iscureli su i detalji o tome kako su se raspravljale, pa čak i fizički obračunavale.

Alison Điani

Još jedna dama koja je javno progovorila o aferi sa Trampom bila je i manekenka Alison Điani, poreklom iz Rumunije. Ona se danas bavi prodajom nekretnina, a pričala je da ga je upoznala na sastanku na slepo.

Istakla je da je njihov odnos propao jer je Donald još uvek bio zaljubljen u Marlu, koja mu je tada bila zvanična supruga.

Izvor: Žena

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top