KORONAVIRUS UŠAO U SRPSKU VLADU: Zaraženi Vulin i Đurić, Maja Gojković čeka rezultate testiranja

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, pozitivni su na koronavirus, dok predsednica parlamenta Maja Gojković ima upalu pluća i čeka rezultate testa na kovid19.

Svi oni su bili u bliskom kontaktu sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem tokom proslave u izbornoj noći u štabu SNS, pa Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, navodi će javnost biti upoznata ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika.

Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji”, kaže Vasiljević.

Danas je potvrđeno da je koronom zaražen Aleksandar Vulin, koji se, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, testirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u tom ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na kovid 19. U saopštenju se navodi da Vulin nastavlja da redovno obavlja dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije i dodaje da nema simptome i da se oseća dobro.

Koronavirus ima i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, a prema rečima sagovornika portala Nova.rs, ni on nema nikakve simptome.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, potvrdio je danas da je pozitivan na kovid 19.

Izvor: Nova Foto: Facebook/Printscreen

Share.

Leave A Reply