BICIKLISTIČKA STAZA SA PREPONAMA: Inovativan projekat na putu Vlasotince-Leskovac

Sve i svašta možemo da očekujemo od vlasti, pa čak i to da nasred biciklističke staze postave vertikalnu signalizaciju, tačnije putokaz na putu od Vlasotinca do Leskovca!

Izvođači radova koji dobijaju razne infrastukturne projekte na različitim lokacijama u Leskovcu ovih dana su često na udaru javnosti, ali i građana zbog nezavršetka ili odugovlačenja posla, a danas i zbog nesvakidašnje odluke, prekida na putu koji se uveliko rekonstruiše u dužini od 6,5 kilometara.

Ova kapitalna investicija, za koju je Javno preduzeće „Putevi Srbije“ izdvojilo 283,3 miliona dinara, postala je predmet podsmeha na društvenim mrežama, zbog radova po sistemu drži vodu dok majstori odu.

Rekonstrukcija ove saobraćajnice je otpočela krajem septembra prošle godine i prema ugovoru bi trebalo da se završi u roku od 11 meseci, pritom su se javili neplanirani radovi u vezi sa niskonaponskom mrežom jer sve bandere duž ovog puta moraju da se dislociraju da bi se kolovoz proširio.

A sasvim je izvesno da će i postalljanje table dodatno probiti rok.

Ipak, izvođači radova – “Trace Srbija” Niš, tvrde da je postavljanje putokaza usred biciklističke staze samo privremeno rešenje i da će on biti prebačen na neko drugo mesto kada radovi budu bili u potpunosti završeni, piše Jugmedia.

Postavlja se pitanje: na koje drugo mesto i kako bez bušenja betona?

Izvor: Direktno
Foto: Printscreen / Facebook / Ana Pecarski

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top