USTANOVLJEN IDENTITET ČOVJEKA SA PUŠKOM?: Snimljen sedmicu dana prije navijačkog nasilja u Mostaru

Mostarski portal bljesak.info, demantovao je pisanje našeg portala o oružju koje su navijači NK Zrinski nosili prilikom izazivanja nereda u Fejićevoj ulici u Mostaru prilikom čega je pričinjena velika materijalna šteta.

Snimka na kojoj se vidi muškarac kako hoda s automatskom puškom po Starom gradu snimljena je 31. jula 2020. godine, te nema nikakve veze s navijačkim izgedima koji su se dogodili u subotu ujutro 8. kolovoza, potvrdili su nam iz policije.

”Ovaj incident nema nikakve veze s navijačkim neredima i dogodio se 31. srpnja. Prema osobi je postupano sukladno zakonskim propisima, te je policija provela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Znači osobe su lišene slobode i predate Odjelu kriminalističke policije, a kalašnjikov je izuzet i nalazi se u policiji”, rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Inače, policijska patrola je 31. srpnja oko 16.15 sati u Ulici Alekse Šantića zatekla osobu čiji su inicijali I.F. sa automatskom puškom ‘AK 47’. Ova osoba je rekla policiji da je pušku našao u Šantićevoj i da je htio prodati osobi čiji su inicijali S.Ć, rekao je Marić. On navodi da je I.F imao vidne ozljede na sebi i da se vjerojatno sa S.Ć. potukao zbog cijene, piše bljesak.info.

Preokret.info ovim putem upućuje izvinjenje čitaocima zbog plasiranja nepotpune informacije o ovom događaju.

Izvor: preokret.info
Foto: Preokret

1 thought on “USTANOVLJEN IDENTITET ČOVJEKA SA PUŠKOM?: Snimljen sedmicu dana prije navijačkog nasilja u Mostaru”

  1. Pingback: MOSTARSKI MUFTIJA SALEM DEDOVIĆ: Mostarsko subotnje jutro upozorava! Zašto su reakcije tako mlake? -

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top