NOVI SAD: Brutalno prebijanje mladića u Jevrejskoj ulici (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas popodne saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

“Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, saopštio je MUP Srbije.

https://www.facebook.com/miroslav.parovic/videos/10223806089597529/?t=197

MUP je istakao i da Ministarstvo unutrašnjih poslova u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice. Posetimo, na društvenim mrežama juče se pojavio stravični video-snimak, napravljen u Novom Sadu, na kome se vidi kako mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Da ceo slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić prilazi batinašu u nameri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i oterao muškarac koji se nalazio u blizini.

Izvor: nova.rs, Foto: printscrean video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top