SKANDALOZNO: Novi spot Ujedinjene Srpske podstiče međunacionalnu mržnju i poziva na ubijanje (VIDEO)

Spot koji je danas predstavila stranka “Ujedinjena Srpska” izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama, uglavnom negativnih.

A kako i ne bi, kada je teško reći da li postoji jedan detalj u čitavom spotu koji nije, u najmanju ruku, skandalozan! Zaprvao postoji jedan – kada glumci koji bi trebalo da predstavljaju “Albanca, Hrvata i muslimana” istrčavaju iz kafane, glumac koji glumi “Srbina” rukama simulira kako puca u ovu trojicu! Ovo nije skandalozno, ovo je nedopustivno, neprihvatljivo i predstavlja krivično delo širenja međuetničke mržnje i pozivanja na ubistvo propadnika drugih etničkih grupa!

“Ovo je video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima”, naveli su iz Ujedinjene Srpske.

https://twitter.com/ujedinjenaSR/status/1307557993916047365

Nakon što je spot objavljen, na Twitteru je uslijedila lavina komentara koje možete pročitati ispod videa.

Kako su naveli iz Ujedinjene Srpske, ne radi se o predizbornom spotu, kao što ni u samom spotu nema ni jednog segmenta koji je vezan za izbore.

“Ovo je video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske koja je održana 12.septembra, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima. Ovakvih video spotova bilo je nekoliko i nisu imali predizbornu konotaciju”, naveli su iz US.

Izvor: N1
Foto: Twitter @UjedinjenaSR

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top