NURMAGOMEDOV POSLAO PORUKU MAKRONU:Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i svih koji vrijeđaju muslimane!

Habib Nurmagomedov se na svom Instagram profilu obratio javnosti povodom posljednjih dešavanja u Francuskoj, a u poruci se okomio na predsjednika te države Emmanuela Macrona.

Nurmagomedovu su zasmetale posljednje izjave predsjednika Francuske, te je zbog toga objavio Macronovu fotografiju koja je prekrivena otiskom stopala.

“Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i svih njegovih sljedbenika koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i pol milijarde muslimanskih vjernika. Neka ih Uzvišeni ponizi u ovom i u budućem životu. Allah je brz u svojim djelima i vidjet ćete.

Mi smo muslimani, volimo svog poslanika Muhammeda, sallallahu alejhi ve sellem, više nego svoje majke, očeve, djecu, supruge i sve druge ljude bliske srcu. Vjerujte, vratit će im se te provokacije, bogobojazni na kraju uvijek pobjeđuju”, napisao je dagestanski MMA borac, a na kraju je citirao ajet iz sure El-Ahzab.

“One koji Allaha i Poslanika Njegova budu vrijeđali Allah će i na ovome i na onome svijetu prokleti, i sramnu im patnju pripremiti”, stoji u Habibovoj objavi.

Podsjetimo predsjednik Francuske je posljednjih mjeseci iznosio određene stavove o silamu, nazvavši tu islam “vjerom u krizi”, a u Francuskoj je najavio nove mjere onoga što je nazvao “islamističkim separatizmom”. Nakon toga je ušao u žestok verbalni okršaj s predsjedniom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom.

Izvor: Klix.ba
Foto: Printscreen YouTube / BT Sport, World Health Organization (WHO)

1 thought on “NURMAGOMEDOV POSLAO PORUKU MAKRONU:Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i svih koji vrijeđaju muslimane!”

  1. Ja napravim fotomontažu tvoje majke kako oralno zadovoljava psa.
    Ti mi kažeš da to više ne radim.
    Ja ti kažem da sam takvu montažu i svoje majke pravio.
    A ti mi na to kažeš da ja slobodno mogu da ne poštujem svoju majku, ali da tvoju poštovati moram.
    Jasno kao dan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top