PROTEST ZBOG UBISTVA BEROVIĆA: Ubili su nam migranti našeg brata sarajevskog!

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se poziv građanima da u 13 sati u Maloj Aleji izađu na proteste zbog sinoćnjeg ubistva u Barskoj ulici gdje je došlo do obračuna više osoba u kojem su učestvovali i migranti, a koji su, nakon sukoba, pobjegli

Nakon ubistva Jasmina Berovića, mladića koji je smrtno stradao u fizičkom obračunu koji se dogodio sinoć na području Ilidže na Facebook-u se pojavio poziv građnima za izlazak na protest.

Ubili su nam imigranti našeg brata sarajevskog . Raja , dođite danas na Ilidžu. Da stanemo mi u kraj ovom zulumu … Jer će to neko biti sutra od nas !! Mala Aleja … 13 h

Posted by Spotted: Sarajevo on Wednesday, November 18, 2020

“Ubili su nam migranti našeg brata sarajevskog. Raja, dođite danas na Ilidžu. Da stanemo mi u kraj ovom zulumu … Jer će to neko biti sutra od nas !! Mala Aleja … 13 h”, stoji u pozivu na jednoj od sarajevskih Facebook stranica.

Stradali Berović imao je 36 godina, a prema neslužbenim informacijama do incidenta je došlo nakon što su migranti, navodno, pravili probleme u jednom ugostiteljskom objektu. Nakon toga su pozvani mladići kako bi ih udalji iz objekta, te je došlo do međusobnog obračuna.

Izvor: Oslobođenje
Foto: Printscreen Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top