MILORAD DODIK: Ne priznajemo odluku CIK-a, ali imamo plan za Srebrenicu i Doboj

Sjednica Predsjedništva SNSD-a je završena, razgovaralo se o izbornim rezultatima stranke i drugim aktuelnim temama, a nakon sjednice se obratio lider Milorad Dodik.On je najavio reviziju članstva u SNSD-u do kraja godine, “da se vidi ko je zaista SNSD, a ko nije”, ali i kako bi osvježili kadar.

Razgovarali su o rezultatu na proteklim općim izborima nakon čega je ponovljeno da je SNSD pobijedio u 48 općina, a za ona mjesta gdje su izgubili Dodik kaže da će pokušati riješiti taj problem.

Govoreći o predstojećim izborima u Srebrenici i Doboju, iako SNSD ne podržava odluku Centralne izborne komisije da se izbori ponove, ipak su sačinili plan kako bi opet ostvarili dobar izborni rezultat.

“Činjenica je da je SNSD pokazao da nije želio u vrijeme pandemije voditi prljavu kampanju. Neki su to radili, vodili su političku kampanju, a svi znaju da je politička kampanja prljava”, rekao je Dodik.

Naglasio je da će SNSD raditi na povećanju prosječne plate te da je ova stranka podržala da ne dođe do povećanja cijene struje u RS-u.

Još jednom je ponovljeno da ova stranka ne podržava rad aktuelnog visokog predstavnika, niti dolazak novog, a za Inzkov rad kažu da je “poražavajući prema RS-u”.

Izvor: Klix.ba, Foto: YouTube, printscreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top