ZORAN MILANOVIĆ: Na svakim izborima dobijem više glasova Srba od Pupovca!

Zoran Milanović vrlo je oštro, ne birajući riječi, govorio o postupku izbora predsjednika Vrhovnog suda Hrvatske.

Posebno je napao premijera Plenkovića, predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i predsjednika hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića. Za njih trojicu rekao je da su Ružan, Prljav i Zao.

“Plenković je danas govorio da nema šanse da Zlata Đurđević bude predsjednica Vrhovnog suda, da će oni vidjeti koji su kandidati… Plenkoviću, Ustav kaže da Predsjednik Republike, to sam voljom hrvatskih ljudi ja, predlaže predsjednika Vrhovnog suda, ne ti, prijatelju, ne HDZ, ne tvoj patrijarh i sponzor Vlado Šeks, kolega Sova”, poručio je Milanović.

Onda se okomio na Milorada Pupovca kojeg je nazvao prljavim jer je za Đurđević rekao da je padobranka.

“To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori. Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka”, rekao je Milanović.

Proljeće u njima budi sve preostale atome snage u potrošenim tkivima, koja već mjesecima i godinama putuju bespućima balkanskih granica prema “obećanoj budućnosti” Schengena!

Posted by Preokret on Friday, March 26, 2021

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen YouTube / N1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top