UGLEDNI LJEKAR ODGOVORIO: Svi lažu, samo ste vi iz SDA u pravu?

Pisma anesteziologa s KCUS-a, u kojima je opisan haos u ovoj medicinskoj ustanovi na čijem čelu je Sebija Izetbegović, glavna su tema.

Primjetno je da su se simpatizeri Stranke demokratke akcije (SDA), čiji je lider Bakir Izetbegović, suprug generalne direktorice KCUS-a, “upalili” i da svim snagama pokušavaju odbraniti bračni par Izetbegović.

Ugledni ljekar Dragan Stevanović oglasio se na Facebooku i poslao jasnu poruku SDA-ovcima i njihovim glasilima:

“Da odgovorim ovim organizovanim nastupima SDA kadrova na Facebooku (koji rade pod rukovodstvom Predsjedništva asocijacije mladih SDA a po direktnoj direktivi Kolegija SDA):

  1. Laže oko 100 vrsnih ljekara koji su u prvom valu “dobrovoljno otišli” sa UKCS. Sada su to vrlo uspješni i traženi doktori u klinikama diljem svijeta i u privatnoj praksi u BiH.
  2. Lažu vrsni doktori koji su u drugom i trećem talasu (u vrijeme pandemije,) napustili UKCS i sada uspješno rade u OBS.
  3. Lažu anesteziolozi koji srčano rade u UKCS od početka pandemije i traže normalne uslove rada.
  4. Lažu pacijenti na društvenim mrežama i njihove porodice.

Preko 90 posto svih tih ljudi su Bošnjaci. E, jedino ne laže menadžment UKCS i vi, a sve što ove četiri grupe gore pobrojanih kažu je laž i “napad” na Bošnjake.

Loša vam je ta edukacija u SDA prije nego ste po zadatku pristupili društvenim mrežama. Hitno mijenjajte edukatore”, napisao je doktor Stevanović.

Blizu hiljadu građana prema planu je krenulo od zgrade Parlamenta BiH ka zgradi Vlade Federacije BiH!

Posted by Preokret on Tuesday, April 6, 2021

Izvor: Dnevni Avaz
Foto: Printscreen YouTube / N1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top