DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: Dodik je orao koji je izjeo svoja krila!

Stanivuković je najavio bolje dane za Banjaluku, ali i veliku borbu na predstojećim opštim izborima, koji se održavaju naredne godine, na kojima je najavio, kako je kazao, širenje promjena iz Banjaluke na cijelu Republiku Srpsku

Nakon nastupa Draška Stanovukovića  na ATV-u, gdje je javno pročitao popis svih kompanija koje se povezuju s porodicom Dodik, sada je gradonačelnik Banjaluke odlučio otići i korak dalje, najavljujući promjene u cijeloj Republici Srpskoj.

Stanivuković je najavio bolje dane za Banjaluku, ali i veliku borbu na predstojećim opštim izborima, koji se održavaju naredne godine, na kojima je najavio, kako je kazao, širenje promjena iz Banjaluke na cijelu Republiku Srpsku.

Stanivuković je na K3 televiziji poslao snažnu poruku o promjenama u Banjaluci kroz priču o orlu kojeg je uporedio sa dodikovim SNSD-om.

– U proljeće može da se desi snijeg ali dolaze toplija vremena, proces promjena je neminovan i on je stigao u Banjaluku. Jeste li čuli priču o orlu: Životni vijek orla je 20 godina, taj orao, ako poslije 20 godina želi da nastavi da živi, mora svojim kljunom da pojede sopstvena krila kako bi izrasla nova sa kojim bi mogao letjeti. Ako ne uspije da preživi taj proces umrijet će, a sopstvenim kljunom jesti krila je najveći bol u njihovom životu, e oni ljudi koji prođu takvu vrstu katarze nauče da prežive. To su oronula krila starog SNSD-a, a nama rastu nova i mlada krila. Podsjeća li ova priča upravo na one promjene koje se moraju dogoditi cijeloj Republici Srpskoj, prema reputaciji onoga što radimo u Banjaluci više od tri mjeseca?, poručio je Stanivuković, uporedivši orla s Dodikovim SNSD-om.

Izvor: Osobođenje
Foto: Printscreen YouTube / BN TELEVIZIJA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top