PRONAĐENA MAŠINA ZA MLEVENJE MESA: Evo šta je sve otkriveno u sobi gde je Velja Nevolja mučio ljude!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

„Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana“, istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Pogledajte fotografije iz kuće.

Podsetimo, ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, uhapšena je početkom februara ove godine. Sumnjiče se za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, iznude i otmice.

Izvor: Nova.rs
Foto: MUP Republike Srbije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top