DANILO IKODINOVIĆ PROZVAO VUČIĆA: Tona marihuane je OK, mamu vam klošarsku?

Danilo Ikodinović, predsednik Odbora za sport Narodne stranke i bivši vaterpolista, kritikovao je nastup predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom kojeg je branio vlasnika “Jovanjice” Predraga Koluviju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u direktnom prenosu iz Dubaija praktično je stao u odbranu vlasnika plantaže „Jovanjica“ Predraga Koluvije, kome se sudi zbog sumnje da je organizator kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom opojne droge i to nakon što je na njegovim imanju zaplenjeno skoro četiri tone marihuane. On je prošle nedelje pušten u kućni pritvor, nakon dve godine iza rešetaka.

„Ako pogledate, ima tu nekoliko veoma interesantnih stvari. Neću da ulazim u detalje zato što nikad sa sigurnošću ne mogu da kažem da li je nešto tačno ili nije. Prvo, taj čovek je proveo dve godine u pritvoru, ne postoji sličan slučaj da je čovek za takvo krivično delo bio dve godine u pritvoru, a da se pritom vodi hajka zašto nije i dalje u pritvoru. Vrlo čudno složićete se jer on nije ubio nikoga, nije imao 10 tona kokaina ili nešto slično, već, koliko sam razumeo, tonu marihuane, koliko pola okruženja, Nemci i ostali su legalizovali. Što on takođe negira da je imao uopšte. Ali dve godine da provedete u pritvoru zbog nečega takvog, očigledno se neko plašio onoga što bi moglo da se čuje. Ko su ti ljudi to ćemo da vidimo“, rekao je Vučić.

Ikodinović je na Tviteru napisao da je nečuveno da predsednik Vučić za tonu marihuane kaže da ne vidi ništa loše u tome.

„Rođeni brat mog kuma je proveo 3.5 godine u Požarevcu zbog dva paketića trave, možda desetak grama, za ličnu upotrebu. Pritom ima dete sa cerebralnom paralizom! Vođa radikalski kaže za tonu marihuane da je to ok i da ne vidi ništa loše u tome. Pa mamu vam klošarsku!“, napisao je Ikodinović.

Vučić se u međuvremenu ponovo oglasio povodom slučaja „Jovanjica“ i naveo da svojim televizijskim uključenjem iz Dubajia nije branio prvooptuženog  Predraga Koluviju i dodao da neće da ga brani.

„Osim što mislim da je važno da se ispita to što je on govorio jer ako kažete da je policajac rekao to i to, a taj policajac kaže nisam i policajac ode na detektor laži i pokaže se da je Koluvija lagao, mi ćemo reći da je Koluvija lagao. Onda ćemo reći da je to izmislio neko iz bivšeg režima“, izjavio je Vučić televizijskom uključenju na kraju posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima za TV Pink.

Verujem da će se uskoro saznati puna istina i da će naredni dani sve pokazati, poručio je predsednik.

Izvor: nova.rs, Foto: Danilo Dača Ikodinović; Printscreen Youtube / Nasa Televizija

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top