OPŠTI CIRKUS U JUŽNOJ SRBIJI Romi besni na SNS: Gde su pare koje ste nam obećali za glasanje?

Romi iz naselja Ogoš u Vranjskoj Banji otvoreno izražavaju nezadovoljstvo radom romskog aktiviste SNS Ivice Imića koga optužuju za «proneveru para za glasanje», saznaju InfoVranjske iz izvora među Romima u Vranjskoj Banji.

“Imić je proneverio novac namenjen glasačima SNS, još nije isplatio ljude kojima je obećan novac ako glasaju za naprednjake. Najveća prevara je vezana za pripadnike Protenstantske crkve u naselju Ogoš, gde je proneverio 6.000 evra namenjenih glasačima, Romima ‘protestantima'”, navodi sagovornik InfoVranjskih koji je novinaru portala priložio svoje podatke i potpisano priznanje da su to njegove reči.

Po ovom izvoru, “nezadovoljni Romi, protestanti, ali i ostali, svakodnevno ‘jure’ Imića za obećani novac”.

“Nema dana da ga ne pritisnu naši Romi, kažu, ‘obećao si da ćemo ako glasamo za SNS dobiti pare, a para nema, pa te pitamo, Imiću, gde su naše zarađene pare, jer smo glasali po dogovoru'” kaže sagovornik InfoVranjskih.

Izvor tvrdi “da je Imić za svadbu sina dobio apanažu od SNS”.

“Od stranke je dobio 120.000 dinara za rakiju, kada je ženio sina, SNS ga je nagradila za ‘zasluge’, bolje reći, lopovluk i prevaru Roma”, gnevno zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih posebne primedbe stavlja na teret i Zvezdanu Ramiću, vodećem romskom naprednjaku u Vranjskoj Banji.

“Ramić je prigrabio sve moguće funkcije, potpredsednik je Nacionalnog saveta Roma, predsednik NVO Romskog kulturnog centra, član Saveta za socijalna pitanja u SNS, učitelj romskog jezika u banjskoj osnovnoj školi, član Odbora za projekte Grada Vranja i odbornik u Skupštini Gradske opštine Vranjska Banja!? A to je neviđeni sukob interesa, ili ne”, pita se sagovornik InfoVranjskih.

Izvor: InfoVranjske
Foto: Printscreen Youtube / juGmedia

8 thoughts on “OPŠTI CIRKUS U JUŽNOJ SRBIJI Romi besni na SNS: Gde su pare koje ste nam obećali za glasanje?”

  1. János Mészáros

    Bitange na sve strane! Stavio u djep 6000€ pa se pravda, nije stiglo íz Beograda😊. Trebali su po izlasku sa biralista pruzi ti ruku za kovertu😩

  2. Pingback: Pet stvari koje trebate znati o žalbama na presudu ratnom zločincu Ratku Mladiću -

  3. Pingback: ZLOČIN BEZ KAZNE: Hrvatski državni vrh na komemoraciji u Gruborima, dolazi i Vučićev savetnik -

  4. Pingback: MADE IN ITALY: Istekao rok za spaljivanje otpada u Drvaru -

  5. Pingback: MILORAD PUPOVAC U GRUBORIMA: Ubijeni su sa rukama podignutim u vazduh -

  6. Pingback: SVE REČENO IZMEĐU REDOVA: TV pionirka u 15 sekundi objasnila šta misli o RTS-u danas! (VIDEO) -

  7. Pingback: O LETOVANJU, PRVOJ LJUBAVI I TATI KOJI LEMA MAMU: Urnebesni sastav malog Bosanca nasmejao i rasplakao region! -

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top