HANIBAL KOVAČ: Digli su svu mafijašku i finansijsku silu protiv Šapca i opet “ćorak”!

Digli su najtežu artiljeriju protiv Šapca, svu mafijašku i finansijsku silu Srbije i opet „ćorak“. Opet i pored toga im je, na ponovljenim izborima, otkinut jedan mandat i nisu mogli da, uz sve pretnje, kupovinu i silu, da naprave definitivnu prevagu u svoju korist.

Krali su, kupovali i otimali javno, na očigled svih građana Šapca i cele Srbije. Ukenjali su se i sada traže, javno, koalicionog partnera u prevodu – odbornike izdajnike, koji će preći na njihovu stranu i tako napraviti, konačno SNS – Vučićevu stabilnu većinu.

Ovi će se izbori opet ponoviti, ali koliko vidim i izdajnici se naziru.

Treba sačuvati, u novoj preraspodeli vlasti, ono malo fotelja i pozicija, koje bitange Pajić, Birmančević i Vujković, nude za uzvrat. Kum Vučićev, ona bitanga sa Uba Darko Glišić, javno reče, da će Šabac pokloniti svom predsedniku u ovim teškim vremenima. Šabac ispade, po njemu, prase na pladnju sa sve jabukom u ustima, da ga Vučić i kamarila, onako lepo pohasaju za ručak i večeru!

I tačno, poješće Šabac, banditi koji budu došli da vladaju ovim gradom. Usluge mafiji, moraju se vratiti i sa njima nema zajebancije!

E sad, ko hoće u tome da učestvuje, neka mu je alal… Uskoro ćete i sami videti, ko je vjera a ko nevjera. Samo će vam se kasti. Najvažnije je to, ipak, da je Šabac pokazao i pored pretnji i pritisaka, da neće Vučića, a sad, matematička i odbornička kombinatorika, kupovina i prodaja odborničkih mandata je sasvim drugi par opanaka.

Čovek je najkvarljivija roba i niko ne može, sem čoveka, da proda dušu đavolu. Jebeš takve ljude, koji prodaju veru za večeru i koji gledaju samo sitno sopstveničke interese! Šabac će postati Medeljin a Srbija je odavno Kolumbija!

P.S.

Međutim, ova utakmica još nije gotova, biće tek onda, kao i svaka druga, kada sudija svira kraj!

Piše: Hanibal Kovač za Podrinske
Foto: Printscreen YouTube / Televizija Šabac

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top